Naar inhoud

Slaapverblijven

Alle slaapverblijven zijn voorzien van een vuurplaats en sfeervolle zitgelegenheid buiten. Op de meest mooie locaties op het terrein; voorzien van lekkere (tweepersoons) bedden, electrische verwarming, koelkastje en meer zaken die zorgen voor een aangenaam verblijf - zoals de mogelijkheid om thee en koffie te zetten. Een overnachting kan zonder natuurkampeerkaart geboekt worden. Een late check-out (tot 5 uur) is mogelijk als daar ruimte voor is. We vragen dan een meerprijs van 25 euro.

Walden

Klein maar heel fijn. Onze persoonlijke favoriet. Een prachtige plek aan het water. Knus voor twee, met een heerlijk groot bed en electrische verwarming. Deze slaapwagen heeft (nog) geen ijskastje. Upcycled hand made retro-gordijnen van ZwagAtelier, en een mooi vaasje van ontwerper Isaac Monté op tafel zijn er wel. Buiten staan twee all weather buitenstoelen voor je klaar, zodat je eindeloos lang over het meer kan turen. En ter afwisseling wegdromen bij de vlammen van de vuurplaats. Komt met buitenkookstel, ouderwets privaat en een raintap van ontwerper Floris Schoonderbeek.

Voor maximaal 2 personen     150

WINTERPROMOTIEPRIJS t/m 15 december: 100

Escape

Wie het wat meer spicy wil, kan terecht in deze door kunstenaar Edwin Leegstra ingerichte slaapwagen, prachtig aan een watertje op het terrein gelegen. Een geweldige locatie voor verliefde stelletjes die iets te vieren hebben. En natuurlijk is er buiten een eigen vuurplaats, en staan er twee lekkere stoelen. De romantische slingerschommel even verderop in de bomen maakt het helemaal af. Ook hier hebben we voor de watervoorziening een raintap van ontwerper Floris Schoonderbeek neergezet.

Voor maximaal 2 personen     150

WINTERPROMOTIEPRIJS t/m 15 december: 100

Chez Louis

Een bloedmooie plek in het bos. En als eerbetoon aan een van de inspirerende voormalige bewoners van deze hoek van het terrein naar hem vernoemd. Een ideale retraiteplek voor creatieven. Het eenvoudige hutje heeft een tweepersoonsbed, twee stoelen, een electrische verwarming, twee schapevellen, een oude lamp en schattige upcycled retro gordijnen door ZwagAtelier om het geheel af te maken. Ook in de tipi op het veld zijn twee slaapplaatsen. Met een electrisch kacheltje om het ook daar in de winter lekker warm te houden. Verder is er een buiten composttoilet, buitendouche, buitenkookstel en een raintap van ontwerper Floris Schoonderbeek.

Voor maximaal 4 personen     150

WINTERPROMOTIEPRIJS t/m 15 december: 100

Heizicht

Een slaapwagen voor twee, met eventueel nog twee personen erbij. Ligt bij de Halve Maan, met prachtig uitzicht op de zonsondergang. Wordt momenteel opgeknapt. Nog een weekje, dan is hij af. Met een tweepersoonsbed en een bedbank die kan worden uitgerold. En upcycle couture gordijnen en kussens van ZwagAtelier. Deze slaapwagen heeft geen electrische verwarming, wel een romantische houtkachel. Buiten heb je heerlijk alle ruimte om je heen. Met een eigen vuurplaats, twee hangmatten, een oude schommelbank en een grote picknicktafel met parasol. Ook in de winter een hele bijzondere, sfeervolle plek.

Voor maximaal 4 personen     120

WINTERPROMOTIEPRIJS t/m 15 december: 100

Zeezicht

Nee natuurlijk is er geen zee. Of het moet de poëtische zee van aardappelplanten zijn waar je over tuurt vanaf de romantische schommelbank. Met de ondergaande zon daarbij op de achtergrond. Deze energierijke plek inspireert en motiveert. En je komt er ook tot rust. Een fijne, ruime plek op ons landgoed met veel privacy. Je kunt er prima (rustige) buitenavonden organiseren met gasten die elders op ons terrein verblijven. Het interieur is geheel in stijl, in vele tinten blauw, met stijlvolle upcycled gordijnen en kussens van ontwerper Erik Zwaga van Zwagatelier.

Voor maximaal 2 personen     100

WINTERPROMOTIEPRIJS t/m 15 december: 70

Boszicht

Middenin het bos, met een ruime vuurplaats, een overdekte zitplaats en een grote boskabouter die de wacht houdt. Voor de wintermaanden hebben we er een lekkere electrische verwarming in geplaatst, maar in het grote tweepersoonsbed kan het ook prima knus en warm zijn zonder de verwarming aan. Deze eenvoudige slaapwagen heeft een mini keuken met mini ijskast. En voor de ramen hangen sfeervolle gordijntjes van retrostoffen door Zwagatelier. Je kunt je vrienden of familie die elders op het terrein vertoeven hier prima voor een mooie buitenavond uitnodigen. Daarvoor is het terras groot genoeg. Ook wordt deze slaapwagen vaak voor een meditatie of yoga retraite ingezet.

Voor maximaal 2 personen     100

WINTERPROMOTIEPRIJS t/m 15 december: 70

Canvas

Wees je er van bewust dat je hier een heus Gesammt Kunstwerk betreedt; een doodling ‘Artwork in Progress’ door _Geolinea_. Aboriginal Art meets Keith Haring. You love it or you hate it.

Gelegen vlakbij de Halve Maan en het Hoge Veld, met veel privacy en een overdekt zitje. En natuurlijk een eigen vuurplaats. Er zit ook een kleine ijskast bij deze slaapwagen met ruim tweepersoonsbed, en een electrische verwarming.

Voor maximaal 2 personen      100

WINTERPROMOTIEPRIJS t/m 15 december: 70

Veldzicht

Een eenvoudige slaapwagen, maar wel met alles erop en eraan. Zoals een ijskast, electrische verwarming en tweepersoonsbed. En veel privacy. En natuurlijk een eigen vuurplaats en overdekte zitplaats buiten. Gewoon een heerlijke plek om tot rust te komen. En in alle vroegte wakker te worden door het gezang van de vogels.

Voor maximaal 2 personen      100

WINTERPROMOTIEPRIJS t/m 15 december: 70

Tarieven

Verplichte schoonmaak 25
Bed- en linnengoed p.p. (verplicht) 10
Meerprijs hond p.h.p.n. 7,50
Kinderkampeerbedje 5
Douchen gratis
Toeristenbelasting p.p.p.n. 1,20

Over reserveren, betalen, wijzigen en annuleren

Gelukkig weten steeds meer mensen de weg naar Landgoed Mariahoeve te vinden. Om verzekerd te zijn van een staplaats of andere overnachtingsvoorziening is het verstandig om ruim van tevoren te reserveren. Bij de reservering regelen we ook meteen de betaling. Wel zo makkelijk. Voor ons, maar ook voor jou. Want dan kun je meteen in ‘vakantiestand’ wanneer je ons terrein op komt. Geen administratieve rompslomp meer.

Mocht je onverhoopt willen annuleren, dan kan dat. Tot 15 dagen van tevoren gratis. Tot een week van tevoren krijg je 50% retour. Daarna behandelen we de reservering als een concert- of evenementticket; die kan je ook niet zomaar aan de organisator of locatie teruggeven. Maar jouw plek aan een ander (door)geven kan natuurlijk wel.

Een wijziging in een reservering aanbrengen? Dat kan tot een week van tevoren eenmalig gratis. Daarna berekenen we 20 euro per mutatie.