Naar inhoud

Tipitenten

Stevige, back to basic all weather tipitenten. Ze hebben allemaal volop privacy en staan midden in het bos, fantastisch aan het meer, of aan de rand van ons terrein, met uitzicht op de zonsondergang. Ze hebben lekkere tweepersoonsbedden, tafels en stoelen, porta potti en andere fijne extra’s. Allemaal hebben ze ook een eigen vuurplaats, een houtkachel voor binnen en een eenvoudige kookgelegenheid buiten (op gas). Ze zijn bewust zonder wifi zodat je helemaal tot jezelf en/of elkaar kunt komen. Een overnachting kan zonder natuurkampeerkaart geboekt worden. Een late check-out (tot 5 uur) is mogelijk als daar ruimte voor is. We vragen dan een meerprijs van 25 euro.

WINTERPROMOTIEPRIJS t/m 15 december:

Tipi voor 2       60

Tipi voor 4       80

Tipi aan het Meer

Vuurtje maken, drankje erbij. Niks meer aan doen. En laat je in de ochtend wakker maken door het prachtige gezang van de vroege vogels. (En door het gekwaak van de kikkers in sommige jaargetijden.) Welkom in de wildernis! In totaal hebben we vijf tipi's aan het water staan.

Tipi (voor max 2 personen) 85
Verplichte schoonmaak 25
Bed- en linnengoed p.p. (verplicht) 10
Meerprijs hond p.h.p.n. 20
Kinderkampeerbedje 5
Douchen gratis
Toeristenbelasting p.p.p.n. 1,20

Tipi in het Bos

Eveneens een geweldig avontuur, midden in het bos. Vuurtje stoken, hout hakken, beetje rommelen bij de tent, boekje lezen, whatever. We hebben in het bos 4 tipi's voor twee personen en 1 big tipi voor vier personen neergezet.

Tipi (max 2 personen) 85
Big Tipi (max 4 personen) 110
Verplichte schoonmaak 25
Bed- en linnengoed p.p. (verplicht) 10
Meerprijs hond p.h.p.n. 20
Kinderkampeerbedje 5
Douchen gratis
Toeristenbelasting p.p.p.n. 1,20

Sunset tipi

Nog even geduld. We werken eraan, deze extra grote tipitenten, we zijn momenteel de eerste aan het opzetten. Met de kerstvakantie zou die gereed moeten zijn. Geschikt voor vier personen. En voor wie wil plaatsen we daar matrassen voor twee kinderen bij ook.

Tipi (max 4 personen, 2 kids er extra bij kan ook) 125
Verplichte schoonmaak 25
Bed- en linnengoed p.p. (verplicht) 10
Meerprijs hond p.h.p.n. 20
Kinderkampeerbedje 5
Douchen gratis
Toeristenbelasting p.p.p.n. 1,20

Over reserveren, betalen, wijzigen en annuleren

Gelukkig weten steeds meer mensen de weg naar Landgoed Mariahoeve te vinden. Om verzekerd te zijn van een staplaats of andere overnachtingsvoorziening is het verstandig om ruim van tevoren te reserveren. Bij de reservering regelen we ook meteen de betaling. Wel zo makkelijk. Voor ons, maar ook voor jou. Want dan kun je meteen in ‘vakantiestand’ wanneer je ons terrein op komt. Geen administratieve rompslomp meer.

Mocht je onverhoopt willen annuleren, dan kan dat. Tot 15 dagen van tevoren gratis. Tot een week van tevoren krijg je 50% retour. Daarna behandelen we de reservering als een concert- of evenementticket; die kan je ook niet zomaar aan de organisator of locatie teruggeven. Maar jouw plek aan een ander (door)geven kan natuurlijk wel.

Een wijziging in een reservering aanbrengen? Dat kan tot een week van tevoren eenmalig gratis. Daarna berekenen we 20 euro per mutatie.