Naar inhoud

Tipitenten

Stevige, back to basic all weather tipitenten. Ze hebben allemaal volop privacy en staan midden in het bos, fantastisch aan het meer, of aan de rand van ons terrein, met uitzicht op de zonsondergang. Ze hebben lekkere tweepersoonsbedden (& ook eenpersoons bij grote tipi's), zitgelegenheid buiten, porta potti en andere fijne extra’s (zoals borden, bestek, bekers, pannen en glazen). Allemaal hebben ze ook een eigen vuurplaats, een houtkachel voor binnen en een eenvoudige kookgelegenheid buiten (op gas). Ze zijn bewust zonder wifi zodat je helemaal tot jezelf en/of elkaar kunt komen. Een overnachting kan zonder natuurkampeerkaart geboekt worden. Een late check-out (tot 5 uur) is mogelijk als daar ruimte voor is. We vragen dan een meerprijs van 25 euro.

Tipi aan het Meer

Vuurtje maken, drankje erbij. Niks meer aan doen. En laat je in de ochtend wakker maken door het prachtige gezang van de vroege vogels. (En door het gekwaak van de kikkers in sommige jaargetijden.) Welkom in de wildernis! In totaal hebben we drie tipi's aan het water staan.

Tipi (max 2 personen)   85

Tipi in het Bos

Eveneens een geweldig avontuur, midden in het bos. Vuurtje stoken, hout hakken, beetje rommelen bij de tent, boekje lezen, whatever. We hebben in het bos 4 tipi's voor twee personen en 1 big tipi voor vier personen neergezet.

Tipi (max 2 personen)       85

Big Tipi (max 4 personen)   110

Sunset tipis

Twee prachtige tipis aan de rand van ons terrein met uitzicht op de weidse velden en de sunset. De Sunset tipi en The Other tipi. Iedere tent is geschikt voor vier personen (een dubbelbed en twee single bedden). Een kinderbedje erbij kan prima ook. Compleet met vuurplaats, picknicktafel en een eenvoudige buitenkeuken met alle benodigdheden. Van binnen verwarmen we de tenten - waar nodig - met een electrisch kacheltje.

Tipi (max 4 personen, + eventueel een klein kind)   125

Tarieven

Verplichte schoonmaak

30

Een fijn opgemaakt bed (verplicht)

25

Meerprijs hond, per verblijf 20
Kinderkampeerbedje 5
Douchen gratis
Toeristenbelasting p.p.p.n. 1,25

Voor een check-in tussen 20.00 en 22.00 uur vragen we 10 euro extra, voor check-in na 10 uur berekenen we 15 euro meer. Het is de bedoeling dat iedereen tijdig arriveert. (Ook wij willen weleens slapen :))

 

Over reserveren, betalen en annuleren

Steeds meer mensen weten de weg naar Landgoed Mariahoeve te vinden. Om verzekerd te zijn van een staplaats of andere overnachtingsvoorziening is het verstandig om ruim van tevoren te reserveren. Bij de reservering regelen we ook meteen de betaling. Wel zo makkelijk. Voor ons, maar ook voor jou. Want dan kun je meteen in ‘vakantiestand’ wanneer je ons terrein op komt. Geen administratieve rompslomp meer.

Mocht je onverhoopt willen annuleren, dan kan dat. Tot 15 dagen van tevoren gratis. Tot een week van tevoren krijg je 50% retour. Daarna behandelen we de reservering als een concert- of evenementticket; die kan je ook niet zomaar aan de organisator of locatie teruggeven. Maar jouw plek aan een ander (door)geven kan natuurlijk wel.