Naar inhoud

ECSTATIC FOREST DANCE

ZATERDAG 18 MEI 2024

Get Natural High op Landgoed Mariahoeve! Want op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei zijn er Ecstatic dansreizen in de Moeder Aarde Tempel in Temple Woods.

De aanstekelijke dansmuziek - allerlei stijlen, uit allerlei windrichtingen – neemt je mee voor een bijzondere danservaring. Met hoofdtelefoons en op blote voeten. Het dansen wordt voorafgegaan door een dans-ceremonie verzorgd door Tanya Rietsma (Dans je Vrij, Groningen) met oefeningen zodat je helemaal in het moment kan komen en je klaar bent voor de set van de dj. Kosten zijn 15 euro per ticket te boeken via https://hipsy.nl/events?query=ecstatic+forest

De danssessies zijn ook toegankelijk voor gasten die niet op het natuurkampeerterrein verblijven.

Zaterdag 18 mei, 14:00 - 16:30 ED met DJ Nirvan
Nirvan organiseerde en draaide de afgelopen jaren ecstatic dansreizen met hoofdtelefoons, midden in de Drentse natuur. Hij is een zelf fervent danser en ED-fan. Zijn stijl is harmonieus, vriendelijk, speels en creatief. Hij neemt je mee op reis door vele culturen en genres met verrassende uitstapje naar een te gekke remix, dubstep, folk of zelfs klassiek en werkt met speciale frequenties in zijn sets.

Meer info: https://www.facebook.com/events/3585816191668221