Naar inhoud

Slapen in het bos

Als je er even echt goed uit wilt zijn, doe jezelf een plezier en boek minimaal 2 nachten. In een van onze natuurhutten, domes, yurts, stargazers & tipitenten, vintage wagens of met je eigen kampeermiddel op een van onze staplaatsen. Zodat je helemaal loskomt van de hectiek van alledag en je jezelf goed kunt opladen in deze weldadige omgeving. Off-grid of old school, allebei helemaal prima. Vanaf 22.00 uur willen we dat het stil is in het bos. Kampvuurmuziek vinden we leuk, verharde muziek is op ons terrein niet toegestaan.

Gasten voor de kampeerplekken kunnen inchecken vanaf 11.30 uur en dienen uit te checken voor 11.00 uur. De overige accommodaties kunnen vanaf 15.00 uur inchecken, en dienen uit te checken voor 11.00 uur. Tegen een meerprijs van 7,50 kun je als kampeerder ook kiezen voor een ‘late check-out’. Dan kun je, mits daarvoor de ruimte is, tot 5 uur op je plaats blijven staan. Een 'early check-in' is ook mogelijk, vanaf 8 uur, dan betaal je eveneens een meerprijs van 7,50. Ook voor onze slaapverblijven bieden we een 'late check-out' als daar ruimte voor is. Dan vragen we een meerprijs van 25 euro per verblijf, verlengd tot 5 uur diezelfde dag.

Ons terrein heeft heel veel vuurplaatsen. Ook werken we veel met houtkachels. Bij de receptie is gezaagd en gedroogd stookhout uit het bos te koop. Ook kun je dat van tevoren reserveren. Online kun je voor de eerste ochtend ook een heerlijk ontbijt regelen. Ideaal! Verder kun je daarvoor steeds ook bij onze receptie ter plekke terecht. En tegen een meerprijs van 5 euro zetten we een campingbedje voor de allerkleinsten voor je klaar. Parkeren kan gratis op het parkeerveld bij de receptie; op het terrein zelf zijn auto's enkel welkom voor het snel in- en uitladen van de tenten en dat soort situaties. Verder hebben we voor onze gasten - bij de sanitaire ruimte bij de entree - een wasmachine en droger die complimentary voor kleine wasjes te gebruiken zijn. Evenals een ijskast. Onze slaapplekken in de natuur zijn bewust zonder wifi zodat je helemaal tot jezelf en/of elkaar kunt komen. Maar in ons speciale WifiWoods is wel uitstekende wifi-verbinding. Zo heb je de ‘best of both worlds’. Tot slot: Meer over winterkamperen vind je hier.

Over reserveren, betalen en annuleren

Steeds meer mensen weten de weg naar Landgoed Mariahoeve te vinden. Om verzekerd te zijn van een staplaats of andere overnachtingsvoorziening is het verstandig om ruim van tevoren te reserveren. Bij de reservering regelen we ook meteen de betaling. Wel zo makkelijk. Voor ons, maar ook voor jou. Want dan kun je meteen in ‘vakantiestand’ wanneer je ons terrein op komt. Geen administratieve rompslomp meer.

Mocht je onverhoopt willen annuleren, dan kan dat. Tot 15 dagen van tevoren gratis. Tot een week van tevoren krijg je 50% retour. Daarna behandelen we de reservering als een concert- of evenementticket; die kan je ook niet zomaar aan de organisator of locatie teruggeven. Maar jouw plek aan een ander (door)geven kan natuurlijk wel.