Naar inhoud

Natuurhutten

Alle natuurhutten zijn voorzien van een vuurplaats en sfeervolle zitgelegenheid buiten. Gelegen op de meest mooie locaties op het terrein. Behalve de minimalistische Flow zijn ze alle voorzien van lekkere (tweepersoons) bedden, electriciteit, electrische verwarming, een eenvoudige keuken - met koelkast, kookstel en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. En ze hebben nog meer handige zaken zoals borden, bestek, bekers, pannen glazen, handdoeken en een vaatdoek die zorgen voor een aangenaam verblijf. Een late check-out (tot 5 uur) is mogelijk als daar ruimte voor is. We vragen dan een meerprijs van 25 euro.

Onze Natuurhutten

 
 

Escape

Wie het wat meer spicy wil, kan terecht in deze door kunstenaar Edwin Leegstra ingerichte slaapwagen, met houtkachel, prachtig aan een watertje op het terrein gelegen. Een geweldige locatie voor verliefde stelletjes die iets te vieren hebben. En natuurlijk is er buiten een eigen vuurplaats, en staan er twee lekkere stoelen. De romantische slingerschommel even verderop in de bomen maakt het helemaal af. Ook hier hebben we voor de watervoorziening een raintap van ontwerper Floris Schoonderbeek neergezet.

Voor maximaal 2 personen     150

Chez Louis

Een bloedmooie plek in het bos. En als eerbetoon aan een van de inspirerende voormalige bewoners van deze hoek van het terrein naar hem vernoemd. Een ideale retraiteplek voor creatieven. Het eenvoudige hutje heeft een tweepersoonsbed, twee stoelen, een electrische verwarming, twee schapevellen, een oude lamp en schattige upcycled retro gordijnen door ZwagAtelier om het geheel af te maken. Ook in de tipi op het veld zijn twee slaapplaatsen. Met een electrisch kacheltje om het ook daar in de winter lekker warm te houden. Verder is er een buiten composttoilet, buitendouche, buitenkookstel en een raintap van ontwerper Floris Schoonderbeek.

Voor maximaal 4 personen     150

Hubus

Nieuw op ons terrein: Tiny House Hubus. Een echte Tralaluna volgens het concept 'hergebruik-lokaal-creatief-op wielen'. Voor twee, en de hond mag mee. Met een heerlijk tweepersoonsbed op de vide, en beneden een eetbar en keukentje met mobiele inductiekookplaat. En een apart wc huisje. Als hij straks helemaaaaaaaaaal klaar is - wanneer het zomerseizoen begint - heeft hij nog een eigen steiger met bootje ook. Zodat je vanuit de Hubus meteen het water in kan springen. Of kan gaan varen. Of vissen. Of alles tegelijk, waarom niet?

En we maken het extra leuk door een hangmat, vuurpit en 2 buitenstoelen met tafeltje voor je klaar te zetten.

Voor maximaal 2 personen     125

SILO

Er was eens… een voersilo. Als in een sprookje omgetoverd tot een bijzondere overnachtingsplek. Klein maar fijn. Twee relax fauteuils, vloerverwarming, een houtkacheltje en goede verhalen op de boekenplank. Daglicht schijnt naar binnen door een knus boerderijraam, de openslaande deuren en door de lichtkoepel waardoor je ’s nachts de sterren kunt zien. En in een handomdraai daalt het fris opgemaakte tweepersoonsbed neer als de tijd daar is. Een echte Tralaluna creatie in al zijn eenvoud en liefde voor details.

Inclusief een overdekte buitenkeuken met kookgerei en koeling en uniek eetbarretje met uitzicht op het Pingomeer. Tevens privaat huisje, loungestoelen, hangmat en kampvuurplek. Enne, de hond mag mee!

Voor maximaal 2 personen     125

Walden

Klein maar heel fijn. Onze persoonlijke favoriet. Een prachtige plek aan het water, ideaal ook voor vissers. Knus voor twee, met een heerlijk groot bed en electrische verwarming. Deze slaapwagen heeft (nog) geen ijskastje, maar wel upcycled hand made retro-gordijnen van ZwagAtelier, en een mooi vaasje van ontwerper Isaac Monté op tafel. Buiten staan twee all weather buitenstoelen voor je klaar, zodat je eindeloos lang over het meer kan turen. En ter afwisseling wegdromen bij de vlammen van de vuurplaats. Komt met buitenkookstel, ouderwets privaat en een raintap van ontwerper Floris Schoonderbeek.

Voor maximaal 2 personen     120

Heizicht

Een slaapwagen voor twee, met eventueel nog twee personen erbij. Staat naast de Escape, verborgen in het bos. Met een tweepersoonsbed en een bedbank die kan worden uitgerold. En upcycle couture gordijnen en kussens van ZwagAtelier. Deze slaapwagen heeft een romantische houtkachel, en een klein elektrisch kacheltje voor erbij. Buiten heb je heerlijk alle ruimte om je heen. Met een eigen vuurplaats, een ouderwets privaat, twee hangmatten, en een grote picknicktafel. Ook in de winter een hele bijzondere, sfeervolle plek.

Voor maximaal 4 personen     120

Zeezicht

Nee natuurlijk is er geen zee. Of het moet de poëtische zee van aardappelplanten zijn waar je over tuurt vanaf de romantische schommelbank. Met de ondergaande zon daarbij op de achtergrond. Deze energierijke plek inspireert en motiveert. En je komt er heerlijk tot rust. Een fijne, ruime plek op ons landgoed met veel privacy, en natuurlijk een vuurplaats. Ook is er een ouderwets privaat neergezet. Je kunt er prima (rustige) buitenavonden organiseren met gasten die elders op ons terrein verblijven. Het interieur is geheel in stijl, in vele tinten blauw, zeegezichten aan de muur, en stijlvolle upcycled gordijnen en kussens van ontwerper Erik Zwaga van Zwagatelier.

Voor maximaal 2 personen     100

Boszicht

Middenin het bos, met een ruime vuurplaats, een overdekte zitplaats en een grote boskabouter die de wacht houdt. Voor de wintermaanden hebben we er een lekkere electrische verwarming in geplaatst, maar in het grote tweepersoonsbed kan het ook prima knus en warm zijn zonder de verwarming aan. Deze eenvoudige slaapwagen heeft een mini keuken met mini ijskast, en buiten staat een ouderwets privaat. En voor de ramen hangen sfeervolle gordijntjes van retrostoffen door Zwagatelier. Je kunt je vrienden of familie die elders op het terrein vertoeven hier prima voor een mooie buitenavond uitnodigen. Daarvoor is het terras met vuurplaats groot genoeg. Ook wordt deze slaapwagen vaak voor een meditatie of yoga retraite ingezet.

Voor maximaal 2 personen     100

Canvas

Wees je er van bewust dat je hier een heus Gesammt Kunstwerk betreedt; een doodling ‘Artwork in Progress’ door _Geolinea_. Aboriginal Art meets Keith Haring. Populair bij jongeren. Gelegen vlakbij de Halve Maan en het Hoge Veld, met veel privacy en een overdekt zitje. En natuurlijk een eigen vuurplaats. Er zit ook een kleine ijskast bij deze slaapwagen met ruim tweepersoonsbed, en electrische verwarming.

Voor maximaal 2 personen      100

Veldzicht

Een van onze populaire slaapwagens met alles erop en eraan. Zoals een ijskast, electrische verwarming en tweepersoonsbed. En veel privacy. En natuurlijk een eigen vuurplaats en overdekte zitplaats buiten. Gewoon een heerlijke plek om tot rust te komen. En in alle vroegte wakker te worden door het gezang van de vogels.

Voor maximaal 2 personen      100

Flow

Hoe romantisch wil je het hebben? Midden in het bos, verlaten van alles. Minimalisme in de natuur. Een waanzinnige creatie van Edwin Leegstra, die ook de Escape maakte. Fairy Tale meets History meets Off Grid. Gemaakt voor 1 persoon, maar 2 lukt ook. Zeker als je elkaar heel erg leuk vindt. Verwacht geen luxe, wel een bed, midden in de natuur, weg van alles. That’s it! De createur liet zich inspireren door het gedrag van wilde dieren, die ook altijd van plek naar plek reizen, zonder bagage of proviand. Een ideale trekkershut voor fietsers, verliefde stellen, aanhangers van het principe 'less is more' of als je het gewoon eens een keer over een heel andere boeg wilt gooien. De logeerplek is te klein voor een hond, ook een kinderkampeerbedje gaat hier niet lukken.

Voor maximaal 2 personen     50

Tarieven

Verplichte schoonmaak:

Flow (speciale prijs, want superknusklein)

35

20

Een fijn opgemaakt bed met keukenlinnen (verplicht)

Voor de Flow (speciale prijs, want superknusklein)

25

12,50

Meerprijs hond, per verblijf 20
Kinderkampeerbedje 5
Douchen gratis
Toeristenbelasting p.p.p.n. 1,25

Voor een check-in na 22.00 uur berekenen we 15 euro meer. Het is de bedoeling dat iedereen tijdig arriveert. (Ook wij willen weleens slapen :))

 

Over reserveren, betalen en annuleren

Steeds meer mensen weten de weg naar Landgoed Mariahoeve te vinden. Om verzekerd te zijn van een staplaats of andere overnachtingsvoorziening is het verstandig om ruim van tevoren te reserveren. Bij de reservering regelen we ook meteen de betaling. Wel zo makkelijk. Voor ons, maar ook voor jou. Want dan kun je meteen in ‘vakantiestand’ wanneer je ons terrein op komt. Geen administratieve rompslomp meer.

Mocht je onverhoopt willen annuleren, dan kan dat. Tot 15 dagen van tevoren gratis. Tot een week van tevoren krijg je 50% retour. Daarna behandelen we de reservering als een concert- of evenementticket; die kan je ook niet zomaar aan de organisator of locatie teruggeven. Maar jouw plek aan een ander (door)geven kan natuurlijk wel.