Naar inhoud

Natuurhutten

Alle natuurhutten zijn voorzien van een vuurplaats en sfeervolle zitgelegenheid buiten. Gelegen op de meest mooie locaties op het terrein. Behalve de minimalistische Flow zijn ze alle voorzien van lekkere (tweepersoons) bedden, electriciteit, electrische verwarming, een eenvoudige keuken - met koelkast, kookstel en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. En ze hebben nog meer handige zaken zoals borden, bestek, bekers, pannen glazen, handdoeken en een vaatdoek die zorgen voor een aangenaam verblijf. Een late check-out (tot 5 uur) is mogelijk als daar ruimte voor is. We vragen dan een meerprijs van 25 euro.

 
 

Tarieven

Verplichte schoonmaak:

Flow (speciale prijs, want superknusklein)

35

20

Een fijn opgemaakt bed met keukenlinnen (verplicht)

Voor de Flow (speciale prijs, want superknusklein)

25

12,50

Meerprijs hond, per verblijf 20
Kinderkampeerbedje 5
Douchen gratis
Toeristenbelasting p.p.p.n. 1,25

Voor een check-in na 22.00 uur berekenen we 15 euro meer. Het is de bedoeling dat iedereen tijdig arriveert. (Ook wij willen weleens slapen :))

 

Over reserveren, betalen en annuleren

Steeds meer mensen weten de weg naar Landgoed Mariahoeve te vinden. Om verzekerd te zijn van een staplaats of andere overnachtingsvoorziening is het verstandig om ruim van tevoren te reserveren. Bij de reservering regelen we ook meteen de betaling. Wel zo makkelijk. Voor ons, maar ook voor jou. Want dan kun je meteen in ‘vakantiestand’ wanneer je ons terrein op komt. Geen administratieve rompslomp meer.

Mocht je onverhoopt willen annuleren, dan kan dat. Tot 15 dagen van tevoren gratis. Tot een week van tevoren krijg je 50% retour. Daarna behandelen we de reservering als een concert- of evenementticket; die kan je ook niet zomaar aan de organisator of locatie teruggeven. Maar jouw plek aan een ander (door)geven kan natuurlijk wel.