Naar inhoud

Vintage Wagens

In samenwerking met Tralaluna werken we voor komend seizoen aan het neerzetten van drie prachtige stoere vintage wagens. Wodan, Commer en Xaviem. De eerste is al boekbaar, de andere twee vanaf 1 mei, zo vermoeden we. Zodra we weten wanneer precies, kun je ze voor 95 euro per nacht boeken.

Onze Vintage Wagens

 
 

Wodan

Deze Dodge brandweerbus uit 1952 deed ooit dienst in Sneek. Geheel opgeknapt staat hij nu met zijn stoere en authentieke uitstraling tussen het Pingomeer en Templewoods in. Bij het tweepersoons slaapvertrek kun je zowel aan het voeten- als hoofdeind de deuren openzetten en zo ideaal connecten met buiten. En goed nieuws, je kunt ook nog een derde persoon meenemen als je wil. Dan maak je van het zitje een eenpersoonsbed. Het keukentje binnen leent zich prima voor het zetten van een vers kopje koffie of thee. Open je de achterdeuren dan tref je een complete buitenkookplaats en kun je de sterren van de hemel koken. Koelkist is aanwezig. Voor het gemak, een eigen privaat huisje met off grid toilet. Is niet geschikt voor met een hond.

Prijs: 95 euro per nacht

 

Tarieven

Verplichte schoonmaak

30

Een fijn opgemaakt bed (verplicht)

25

   
Kinderkampeerbedje 5
Douchen gratis
Toeristenbelasting p.p.p.n. 1,25

Voor een check-in na 22.00 uur berekenen we 15 euro meer. Het is de bedoeling dat iedereen tijdig arriveert. (Ook wij willen weleens slapen :))

 

Over reserveren, betalen en annuleren

Steeds meer mensen weten de weg naar Landgoed Mariahoeve te vinden. Om verzekerd te zijn van een staplaats of andere overnachtingsvoorziening is het verstandig om ruim van tevoren te reserveren. Bij de reservering regelen we ook meteen de betaling. Wel zo makkelijk. Voor ons, maar ook voor jou. Want dan kun je meteen in ‘vakantiestand’ wanneer je ons terrein op komt. Geen administratieve rompslomp meer.

Mocht je onverhoopt willen annuleren, dan kan dat. Tot 15 dagen van tevoren gratis. Tot een week van tevoren krijg je 50% retour. Daarna behandelen we de reservering als een concert- of evenementticket; die kan je ook niet zomaar aan de organisator of locatie teruggeven. Maar jouw plek aan een ander (door)geven kan natuurlijk wel.