Naar inhoud

Kampeerplekken

Wij hebben ruime staplaatsen, geschikt voor hangmatten, tenten, campers, caravans en andere kampeerwielen. Sfeervolle plekken op het Hoge Veld of het grote terrein bij de Grote Eik of in Temple Woods, of knus een eigen afgezonderd plekje ergens verscholen in het bos. We zijn er voor individuele kampeerders en voor groepen. De meeste staplaatsen zijn voorzien van aansluitpunten voor elektra, 6 ampère. Neem je eigen haspel en verlengsnoeren mee. Wij hebben reguliere aansluitingen, blauwe campingstekkers (CCE) zijn niet nodig. De toiletgebouwen zijn over het terrein verspreid, evenals de extra waterpunten. Je auto kan je gratis op het parkeerterrein bij de entree parkeren. We hebben handige bolderkarren om vervolgens je spullen en het stookhout mee te versjouwen, want we willen zo weinig mogelijk wielen over het terrein.

Natuurkampeerterreinen

Ons natuurkampeerterrein is exclusief voor mensen die een Natuurkampeerkaart hebben. (Eén kaart per reservering voldoet.) Niet in bezit, geen nood, deze is voor 19,95 euro bij ons te koop. Van te voren bij de reservering of ter plekke. Je krijgt dan meteen ook het fameuze Groene Boekje met een handig overzicht van alle Natuurkampeerterreinen mee.

Tarieven (per nacht)

Per persoon (vanaf 13 jaar) 11,25
Per kind in de leeftijd 8 t/m 12 jaar 6
Kind t/m 7 jaar gratis
Daggast, vanaf 13 jaar 10
Daggast, 8 t/m 12 jaar 5
Hangmat 1
Tent 2
Kampeermiddel met wielen 5
Electriciteit mei t/m september 5
Electriciteit oktober t/m april 10
Meerprijs per hond 3
Toeristenbelasting (alle leeftijden) 1,25
   
Douchen gratis
Bijtent (doen we niet moeilijk over) gratis

Specials

Early check-in (vanaf 8.00 uur) 7,50
Late check-out (tot 17.00 uur) 7,50
Dagje vissen 10
Huur picknicktafel & 2 banken, per dag 15
Tóch je auto bij de tent laten overnachten, p.n. 25

Electrische auto opladen, per uur

7,50

Voor een check-in na 22.00 uur berekenen we 15 euro meer. Het is de bedoeling dat iedereen tijdig arriveert. (Ook wij willen weleens slapen :))

 

Over reserveren, betalen en annuleren

Steeds meer mensen weten de weg naar Landgoed Mariahoeve te vinden. Om verzekerd te zijn van een staplaats of andere overnachtingsvoorziening is het verstandig om ruim van tevoren te reserveren. Bij de reservering regelen we ook meteen de betaling. Wel zo makkelijk. Voor ons, maar ook voor jou. Want dan kun je meteen in ‘vakantiestand’ wanneer je ons terrein op komt. Geen administratieve rompslomp meer.

Mocht je onverhoopt willen annuleren, dan kan dat. Tot 15 dagen van tevoren gratis. Tot een week van tevoren krijg je 50% retour. Daarna behandelen we de reservering als een concert- of evenementticket; die kan je ook niet zomaar aan de organisator of locatie teruggeven. Maar jouw plek aan een ander (door)geven kan natuurlijk wel.