Naar inhoud

Kampeerplekken

Wij hebben ruime staplaatsen, geschikt voor hangmatten, tenten, campers, caravans en andere kampeerwielen. Sfeervolle open plekken bij het water, of juist knus een eigen plekje in het bos. Voor individuele kampeerders en voor groepen. De meeste staplaatsen zijn voorzien van aansluitpunten voor elektra, 6 ampère. (We hebben 230 volt aansluitingen, maar je kunt bij ons ook terecht voor adapters). De toiletgebouwen zijn over het terrein verspreid, evenals de extra waterpunten. Je auto kan je gratis op het parkeerterrein bij de entree parkeren. We hebben handige bolderkarren om vervolgens je spullen en het stookhout mee te versjouwen. We willen zo weinig mogelijk wielen over het terrein, daarom laten we enkel campers en kampeerbussen toe. En auto’s alleen om even snel de caravan op locatie te brengen.

Wil je met een groep van meer dan 50 personen langskomen, dan ons graag even mailen zodat we gaan kijken hoe we dat het beste kunnen regelen.

Natuurkampeerterreinen

Tarieven (per nacht)

Per persoon (vanaf 13 jaar) 11,25
Per kind in de leeftijd 8 t/m 12 jaar 6
Kind t/m 7 jaar gratis

Daggast, vanaf 13 jaar

Daggast, 8 t/m 12 jaar                                                               

10

5

Hangmat

Tent                             

1

2

Kampeermiddel met wielen 5

Electriciteit mei t/m september

Electriciteit oktober t/m april

5

10

Meerprijs per hond 3
Toeristenbelasting (alle leeftijden) 1,25
   
Douchen gratis
Bijtent (doen we niet moeilijk over) gratis

Specials

Early check-in (vanaf 8.00 uur) 7,50
Late check-out (tot 17.00 uur) 7,50
Dagje vissen 10
Huur picknicktafel & 2 banken, per dag 10
Tóch je auto bij de tent laten overnachten, p.n. 25

Electrische auto opladen, per uur

7,50

 

Voor een check-in tussen 20.00 en 22.00 uur vragen we 10 euro extra, voor check-in na 10 uur berekenen we 15 euro meer. Het is de bedoeling dat iedereen tijdig arriveert. (Ook wij willen weleens slapen :))

Ons landgoed is voor speciale gelegenheden in zijn geheel (en heel soms in gedeeltes) af te huren. Interesse, neem contact met ons op via hello@landgoedmariahoeve.com

Ons natuurkampeerterrein is exclusief voor mensen die een Natuurkampeerkaart hebben. (Eén kaart per reservering voldoet.) Niet in bezit, geen nood, deze is voor 15,95 euro bij ons te koop. Krijg je meteen het Groene Boekje met een handig overzicht van alle Natuurkampeerterreinen mee.

 

Over reserveren, betalen en annuleren

Steeds meer mensen weten de weg naar Landgoed Mariahoeve te vinden. Om verzekerd te zijn van een staplaats of andere overnachtingsvoorziening is het verstandig om ruim van tevoren te reserveren. Bij de reservering regelen we ook meteen de betaling. Wel zo makkelijk. Voor ons, maar ook voor jou. Want dan kun je meteen in ‘vakantiestand’ wanneer je ons terrein op komt. Geen administratieve rompslomp meer.

Mocht je onverhoopt willen annuleren, dan kan dat. Tot 15 dagen van tevoren gratis. Tot een week van tevoren krijg je 50% retour. Daarna behandelen we de reservering als een concert- of evenementticket; die kan je ook niet zomaar aan de organisator of locatie teruggeven. Maar jouw plek aan een ander (door)geven kan natuurlijk wel.