Naar inhoud

Kampeerplekken

Wij hebben ruime staplaatsen, geschikt voor hangmatten, tenten, campers, caravans en andere kampeerunits. Sfeervolle open plekken bij het water, of juist knus een eigen plekje in het bos. Voor individuele kampeerders en voor groepen. De staplaatsen zijn voorzien van aansluitpunten voor elektra, 6 ampère. (We hebben 230 volt aansluitingen, maar je kunt bij ons ook terecht voor adapters). De toiletgebouwen zijn over het terrein verspreid, evenals enkele aanvullende waterpunten. Kom je met een tent, dan kan je gratis op het parkeerterrein bij de entree je auto parkeren. We hebben handige bolderkarren om vervolgens je spullen en het stookhout mee te versjouwen. We willen ons terrein zo puur mogelijk houden, daarom laten we enkel campers en kampeerbussen toe. En auto’s alleen om even snel de caravan op locatie te brengen.

Voor onze groepsreserveringen (vanaf 10 personen) rekenen we 20 euro, aangevuld met 10 euro per persoon extra boven de twee, ongeacht het aantal kampeermiddelen. Per unit (niet zijnde tent) berekenen we dan vervolgens 5 euro.

 

Tarieven

Staplaats voor 2 personen per nacht 20
Staplaats voor 1 persoon p.n. (enkel trekkerstenten!) 15
Eenpersoons hangmat 10
Extra persoon vanaf 12 jaar, p.p.p.n. 7,50
Extra kind 8 tot 12 jaar, p.p.p.n. 5
Meerprijs caravan/kampeerbus/camper, p.n. 5

Elektriciteit

10
Meerprijs hond p.h.p.n. 3
Toeristenbelasting p.p.p.n. 1,20
Kinderen tot 8 jaar gratis
Douchen gratis
Bijtent (doen we niet moeilijk over) gratis

Specials

Early check-in (vanaf 8.00 uur) 7,50
Late check-out (tot 17.00 uur) 7,50
Dagje vissen 10
Huur picknicktafel & 2 banken, per dag 10
Tóch je auto bij de tent laten overnachten, p.n. 25
Electrische auto opladen, per uur 7,50

Voor een check-in tussen 20.00 en 22.00 uur vragen we 10 euro extra, voor check-in na 10 uur berekenen we 15 euro meer. Het is de bedoeling dat iedereen tijdig arriveert. (Ook wij willen weleens slapen :))

Ons landgoed is voor speciale gelegenheden in zijn geheel (en heel soms in gedeeltes) af te huren. Interesse, neem contact met ons op via hello@landgoedmariahoeve.com

Ons natuurkampeerterrein is exclusief voor mensen die een Natuurkampeerkaart hebben. (Een kaart per reservering voldoet.) Niet in bezit, geen nood, deze is voor 15,95 euro bij ons te koop. Krijg je meteen het Groene Boekje met een handig overzicht van alle Natuurkampeerterreinen mee.

Over reserveren, betalen, wijzigen en annuleren

Steeds meer mensen weten de weg naar Landgoed Mariahoeve te vinden. Om verzekerd te zijn van een staplaats of andere overnachtingsvoorziening is het verstandig om ruim van tevoren te reserveren. Bij de reservering regelen we ook meteen de betaling. Wel zo makkelijk. Voor ons, maar ook voor jou. Want dan kun je meteen in ‘vakantiestand’ wanneer je ons terrein op komt. Geen administratieve rompslomp meer.

Mocht je onverhoopt willen annuleren, dan kan dat. Tot 15 dagen van tevoren gratis. Tot een week van tevoren krijg je 50% retour. Daarna behandelen we de reservering als een concert- of evenementticket; die kan je ook niet zomaar aan de organisator of locatie teruggeven. Maar jouw plek aan een ander (door)geven kan natuurlijk wel.

Een wijziging in een reservering aanbrengen? Dat kan tot een week van tevoren eenmalig gratis. Daarna berekenen we 20 euro per mutatie.