Naar inhoud

Indian Party

ZATERDAG 27 MEI 2023 -VANAF 17.30 UUR

FOOD, MORE FOOD, MUSIC & DANCE

Als vervolg op ons Indian Food Festival van vorige zomer, organiseren we op een aantal zaterdagavonden een Indian Party. En dit wordt de laatste van het seizoen. Met heeeeeeel veel eten - meer dan twintig gerechten - en met muziek en dans. Onze Indiase koks verheugen zich erop om de gasten te verwennen met een culinaire mix van bekende en bijzondere gerechten uit Zuid-India. Van pani puri tot samosa’s, van tandoori chicken en biryani tot vegetarische dal. Van rasam en mango pickles tot soan papdi en gulab jamun. En natuurlijk hebben we ook heerlijke mango lassi. Een uitgebreid en feestelijk buffet waar iedereen onbeperkt van kan genieten. (Met voorgerecht, hoofdgerecht en toetje, ook al werkt het niet helemaal zo in de Indiase keuken.) Daarnaast organiseren we op deze avonden muziek- en dansoptredens en kan uiteindelijk iedereen meedansen.

Reserveer nu je plek voor deze avond waarop Viditha Venkataramu ons diverse traditionele dansstijlen zal tonen. En Gautam Bulchandani - aka Techie Dancer - ons met zijn vrienden een mooi staaltje Bollywood dancing zal tonen.

Vanaf 17.30 uur ontvangst met welkomstdrank, om 18.30 uur optreden, daarna eten, nog meer optreden en eten en dansen. Tickets voor deze avonden (food & welkomstdrank & optredens) kosten € 40,- voor volwassenen en € 25,- voor kids tot en met 12 jaar en zijn te verkrijgen bij je reservering via de website, door ons een mailtje te sturen of door even bij de receptie langs te gaan.