Naar inhoud

Adem je energiek

ZATERDAG 13 APRIL 2024

Speciaal voor Los in het Bos heeft Natasja voor zaterdag 13 april, van 10 tot 12 uur, een workshop ontwikkeld om de levensenergie weer goed te laten stromen. Er zijn veel invloeden - van buitenaf én van binnenuit - die de prana, de levensenergie, kunnen blokkeren. Gelukkig kun je deze op diverse manieren weer activeren: door houding, spierspanning, adem, beweging en aandacht. In deze workshop gaat jouw prana weer volop stromen.

Door middel van een Mind-Walk (bewust wandelen) in ons prachtige bos word je je bewust van jouw energie en jouw blokkades op zowel fysiek als mentaal vlak. Waar voelt het ruim en vrij, en waar voelt het stugger en moeizamer? Door een combinatie van eenvoudige, effectieve bewegingen maken de deelnemers een reis door de 5 vayu’s, de 5 energiestromen in het lichaam. Al wandelend worden ze allemaal langsgegaan, zodat lichaam en mind een boost krijgen. 

De wandeling eindigt op een bijzondere krachtplek, de kule. Daar oefeningen doen, zorgt voor een nog krachtiger effect. En gaandeweg komt dan vanzelf de verstilling, en nog meer ontspanning en rust. Na afloop is er een kopje thee met iets lekkers. Zorg voor makkelijk zittende kleding, goed schoeisel, een yogamatje, omslagdoek of kleed en eventueel een flesje water.

Deelnemen kost 10 euro, opgeven kan via whatsapp 0651756705 (Minimaal 4, maximaal 15 deelnemers, vanaf 16 jaar). Verzamelen bij de receptie