Naar inhoud

Domes

We hebben er nu twee, en allebei liggen ze prachtig aan het meer, en midden in het groen. Puur oerwoudgevoel, met ook nog eens een zonsondergang als uitzicht. Ze zijn voorzien van een vuurplaats (waar je ook op kunt koken) en eigen bootje voor op het meer. Het is de ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers die ook van stylish design houden. Tevens zijn ze razend populair bij vissers. De Domes zijn niet geschikt voor huisdieren en binnen is er een 'schoenen uit' policy. Een late check-out (tot 5 uur) is mogelijk als daar ruimte voor is. We vragen dan een meerprijs van 25 euro.

Onze Domes

 
 

DOME GALAXY

Gelegen aan het pittoreske Pingomeer, is onze nieuwe Galaxy Dome de perfecte keus voor natuurliefhebbers die liever geen concessies willen doen aan stijl. Ruim opgezet, met een eclectische mix van nieuwe en vintage meubelen, waaronder een tweepersoons futon, rocking loungers, remote control verwarming, mini-fridge, broodrooster en alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf in de natuur. Bereidt een lekkere maaltijd met je eigen buitenkookgerei of regel een afhaalmaaltijd bij ons. Stap in je eigen prive-bootje en roei over het meer. Gooi je hengel in het water of bereid een lekkere maaltijd boven de outdoor vuurplek en tuur daarna nog urenlang naar de sterren. Kom bij ons langs voor een hemelse ervaring.

Voor maximaal 2 personen 150

DOME TERRA

Easy elegant - daardoor superchic. Gelegen aan het Pingomeer biedt deze Terra Dome een adembenemend uitzicht op de Plas, omgeven door bos. De perfecte keus voor natuurliefhebbers die liever geen concessies willen doen aan stijl. Ruim opgezet, met een eclectische mix van nieuwe en vintage meubelen, waaronder een twee single futons, rocking loungers, remote control verwarming, mini-fridge, broodrooster en alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf in de natuur. Stap in je eigen prive-bootje en roei over het meer. Of bereidt een lekkere maaltijd met je eigen buitenkookgerei of regel een afhaalmaaltijd bij ons. Uiteraard hebben we een outdoor vuurplek zodat je in de nacht urenlang naar het vuur of de sterren kunt staren. Kom bij ons langs voor een aardse ervaring.

Voor maximaal 2 personen 150

Tarieven

Overnachting, per nacht 150
   

Verplichte schoonmaak

35

Een fijn opgemaakt bed, met keukenlinnen (verplicht)

25
Douchen gratis
Toeristenbelasting p.p.p.n. 1,25

Voor een check-in na 22.00 uur berekenen we 15 euro meer. Het is de bedoeling dat iedereen tijdig arriveert. (Ook wij willen weleens slapen :))

 

Over reserveren, betalen en annuleren

Steeds meer mensen weten de weg naar Landgoed Mariahoeve te vinden. Om verzekerd te zijn van een staplaats of andere overnachtingsvoorziening is het verstandig om ruim van tevoren te reserveren. Bij de reservering regelen we ook meteen de betaling. Wel zo makkelijk. Voor ons, maar ook voor jou. Want dan kun je meteen in ‘vakantiestand’ wanneer je ons terrein op komt. Geen administratieve rompslomp meer.

Mocht je onverhoopt willen annuleren, dan kan dat. Tot 15 dagen van tevoren gratis. Tot een week van tevoren krijg je 50% retour. Daarna behandelen we de reservering als een concert- of evenementticket; die kan je ook niet zomaar aan de organisator of locatie teruggeven. Maar jouw plek aan een ander (door)geven kan natuurlijk wel.