Naar inhoud

Yurts

Op een magische plek in het bos, bij de Halve Maan, met prachtig uitzicht over de weilanden en ondergaande zon, staan onze twee all-season Yurts. Wist je dat de oorsprong van deze woonvorm bij de nomadische inwoners van Mongolië ligt? Door de ronde ruimte met prachtige lichtkoepel voelt het ruim, licht en toch geborgen. En door de dikke wollen isolatielaag, geïsoleerde vloer en houtkachel, zijn Yurts een warme en fantastische belevenis in de winter, en aangenaam in de zomer. Waar ook ter wereld.

Onze Yurts zijn voorzien van een vuurplaats en sfeervolle zitgelegenheid buiten, lekkere (tweepersoons) bedden, electriciteit, electrische verwarming, een buitenkeuken - met koelkast, kookstel en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten - en meer handige zaken zoals borden, bestek, bekers, pannen glazen, handdoeken en een vaatdoek die zorgen voor een aangenaam verblijf. Een late check-out (tot 5 uur) is mogelijk als daar ruimte voor is. We vragen dan een meerprijs van 25 euro.

Yurt Tiaki

Onze eerste Yurt, en wat een succes story! Yurt Tiaki is het zusje van Yurt Trikan en is qua inrichting, warm, romantisch en sfeervol. Van vele gemakken voorzien, waaronder een picknicktafel buiten, biedt zij onderdak aan maximaal vier personen (zonder huisdieren). Met een prachtig buitenterrein en veel privacy, en schitterend uitzicht op de ondergaande zon. Een ideale plek om te ontspannen, mediteren, yoga te doen, te inspireren en jezelf weer helemaal op te laden.

Voor maximaal 4 personen     150 euro

Yurt Trikan

Altijd al een keer willen overnachten in een Yurt? Yurt Trikan is het broertje van Yurt Tiaki en is qua inrichting licht, romantisch en sfeervol. Hij staat op een magische, ruime en rustige plek in de bossen van midden Drenthe. Met prachtig uitzicht over de weilanden en ondergaande zon.

Yurt Trikan is van vele gemakken voorzien, o.a. een houtkachel, elektriciteit, elektrische kachel, koelkast, servies, pannen, groot 2-persoonsbed en een stapelbed, koffiezetapparaat, waterkoker, buitenkeuken, privé privaat toilet, picknicktafel en een vuurplaats.

Trikan biedt plek aan maximaal 4 personen (zonder huisdieren). Een ideale plek om te ontspannen, mediteren, yoga te doen, te inspireren en jezelf weer helemaal op te laden.

Voor maximaal 4 personen     150 euro

 

Tarieven

Overnachting, per nacht 150

Verplichte schoonmaak

30

Een fijn opgemaakt bed, met keukenlinnen (verplicht)

25
   
Kinderkampeerbedje 5
Douchen gratis
Toeristenbelasting p.p.p.n. 1,25

Voor een check-in tussen 20.00 en 22.00 uur vragen we 10 euro extra, voor check-in na 10 uur berekenen we 15 euro meer. Het is de bedoeling dat iedereen tijdig arriveert. (Ook wij willen weleens slapen :))

 

Over reserveren, betalen en annuleren

Steeds meer mensen weten de weg naar Landgoed Mariahoeve te vinden. Om verzekerd te zijn van een staplaats of andere overnachtingsvoorziening is het verstandig om ruim van tevoren te reserveren. Bij de reservering regelen we ook meteen de betaling. Wel zo makkelijk. Voor ons, maar ook voor jou. Want dan kun je meteen in ‘vakantiestand’ wanneer je ons terrein op komt. Geen administratieve rompslomp meer.

Mocht je onverhoopt willen annuleren, dan kan dat. Tot 15 dagen van tevoren gratis. Tot een week van tevoren krijg je 50% retour. Daarna behandelen we de reservering als een concert- of evenementticket; die kan je ook niet zomaar aan de organisator of locatie teruggeven. Maar jouw plek aan een ander (door)geven kan natuurlijk wel.