Naar inhoud

Yurts

Op een magische plek in het bos, bij de Halve Maan, met prachtig uitzicht over de weilanden en ondergaande zon, staan onze all-season Yurts. Wist je dat de oorsprong van deze woonvorm bij de nomadische inwoners van Mongolië ligt? Door de ronde ruimte met prachtige lichtkoepel voelt het ruim, licht en toch geborgen. En door de dikke wollen isolatielaag, geïsoleerde vloer en houtkachel, zijn Yurts een warme en fantastische belevenis in de winter, en aangenaam in de zomer. Waar ook ter wereld.

Onze Yurts zijn voorzien van een vuurplaats en sfeervolle zitgelegenheid buiten, lekkere (tweepersoons) bedden, electriciteit, electrische verwarming én een knusse houtkachel, een buitenkeuken - met koelkast, kookstel en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten - en meer handige zaken zoals borden, bestek, bekers, pannen glazen, handdoeken en een vaatdoek die zorgen voor een aangenaam verblijf. Een late check-out (tot 5 uur) is mogelijk als daar ruimte voor is. We vragen dan een meerprijs van 25 euro.

 
 

Tarieven

Overnachting, per nacht 150

Verplichte schoonmaak

35

Een fijn opgemaakt bed, met keukenlinnen (verplicht)

25
   
Kinderkampeerbedje 5
Douchen gratis
Toeristenbelasting p.p.p.n. 1,25

Voor een check-in na 22.00 uur berekenen we 15 euro meer. Het is de bedoeling dat iedereen tijdig arriveert. (Ook wij willen weleens slapen :))

 

Over reserveren, betalen en annuleren

Steeds meer mensen weten de weg naar Landgoed Mariahoeve te vinden. Om verzekerd te zijn van een staplaats of andere overnachtingsvoorziening is het verstandig om ruim van tevoren te reserveren. Bij de reservering regelen we ook meteen de betaling. Wel zo makkelijk. Voor ons, maar ook voor jou. Want dan kun je meteen in ‘vakantiestand’ wanneer je ons terrein op komt. Geen administratieve rompslomp meer.

Mocht je onverhoopt willen annuleren, dan kan dat. Tot 15 dagen van tevoren gratis. Tot een week van tevoren krijg je 50% retour. Daarna behandelen we de reservering als een concert- of evenementticket; die kan je ook niet zomaar aan de organisator of locatie teruggeven. Maar jouw plek aan een ander (door)geven kan natuurlijk wel.