Naar inhoud

Stargazers

Onze vrienden van Naar de Natuur hebben drie Lotus Belle Stargazers bij ons geplaatst: Grote Beer, Kleine Beer en Volle Maan. Dat biedt volop mogelijkheden voor romantiek. Beleef de immense schoonheid van de adembenemende sterrenhemel. Warm lekker op bij de weldadige hitte van de houtkachel. En luister in alle rust naar het geknisper van de dieren en het groen om je heen. Deze tenten - geschikt voor maximaal 2 personen - zijn uniek in hun soort. Ze combineren kwaliteit met een bohemien interieur. Je kan in deze 5 diameter tenten werkelijk overal staan. De oppervlakte is wel 20 vierkante meter. In het midden is de tent 3,3 meter hoog. De tenten zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien (dus ook een porta potti en een ijskastje). De houtkachel houdt het heerlijk warm en draagt bij aan een gezellige sfeer. Slapen doe je comfortabel in een echt bed met een goed matras. Maar neem voor de zekerheid wel een extra eigen deken mee op echt winterse dagen. Binnen kun je koffie en thee maken. En er is een buitenkooktoestel voor het bereiden van een eenvoudige campingmaaltijd. De tenten zijn niet geschikt voor honden, ook is er een 'schoenen-uit-bij-de-deur' policy. Vanwege de kleden die binnen liggen. Een overnachting kan zonder natuurkampeerkaart geboekt worden. Een late check-out (tot 5 uur) is mogelijk als daar ruimte voor is. We vragen dan een meerprijs van 25 euro. In de weekends zijn ze te huur voor een periode van minimaal 2 nachten.

Kleine Beer

Onze eerste Lotus Stargazer op dit terrein. En meteen een hit. Prachtig gelegen, met uitzicht op de sterrenhemel en het bos.

Grote Beer

Om nog meer mensen te kunnen laten genieten van het vrije gevoel van slapen in een Lotus Stargazer hebben we er nog een geplaatst. Logisch toch?

Volle Maan

Onze derde en tevens laatste aanwinst qua Lotus Stargazers. Ze liggen alledrie aan de achterzijde van het terrein. In stilte, midden in het bos, vlakbij de ondergaande zon.

Tarieven

Stargazer (max. 2 personen) 95

Verplichte schoonmaak

30

Een fijn opgemaakt bed, met keukenlinnen (verplicht)

25
Kinderkampeerbedje 5
Douchen gratis
Toeristenbelasting p.p.p.n. 1,25

Voor een check-in tussen 20.00 en 22.00 uur vragen we 10 euro extra, voor check-in na 10 uur berekenen we 15 euro meer. Het is de bedoeling dat iedereen tijdig arriveert. (Ook wij willen weleens slapen :))  

 

 

Over reserveren, betalen en annuleren

Steeds meer mensen weten de weg naar Landgoed Mariahoeve te vinden. Om verzekerd te zijn van een staplaats of andere overnachtingsvoorziening is het verstandig om ruim van tevoren te reserveren. Bij de reservering regelen we ook meteen de betaling. Wel zo makkelijk. Voor ons, maar ook voor jou. Want dan kun je meteen in ‘vakantiestand’ wanneer je ons terrein op komt. Geen administratieve rompslomp meer.

Mocht je onverhoopt willen annuleren, dan kan dat. Tot 15 dagen van tevoren gratis. Tot een week van tevoren krijg je 50% retour. Daarna behandelen we de reservering als een concert- of evenementticket; die kan je ook niet zomaar aan de organisator of locatie teruggeven. Maar jouw plek aan een ander (door)geven kan natuurlijk wel.