Naar inhoud

Stargazers & Tipitenten

Beleef de natuur in een van de zes door Naar de Natuur geplaatste Lotus Belle Stargazers of in een van de drie Tipitenten in het bos. Met het gezang van de vogels om je heen, en hier en daar een kikker of ander dier die daar ter afwisseling doorheen tettert. Geniet van de sterrenhemel en het groen om je heen en zit lekker bij het open vuur. Zonder verder iets te moeten. Gewoon een potje voor je uit staren. Beetje kletsen, of juist niet. Kop thee erbij, of iets anders lekkers. Blote voeten. Of juist niet. Gewoon relaxen, zoals jij het wil. Hoe fijn is dat?

De Stargazers zijn uniek in hun soort. Ze combineren kwaliteit met een bohemien interieur. Je kan in deze (bijna allemaal) 5 diameter tenten werkelijk overal staan. De oppervlakte is wel 20 vierkante meter. In het midden is de tent 3,3 meter hoog. De tenten zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien (dus ook een porta potti en een ijskastje). De houtkachel houdt het heerlijk warm en draagt bij aan een gezellige sfeer. Slapen doe je comfortabel in een echt bed met een goed matras. Maar neem voor de zekerheid wel een extra eigen deken mee op echt winterse dagen. Binnen kun je koffie en thee maken. En er is een buitenkooktoestel voor het bereiden van een eenvoudige campingmaaltijd. De tenten zijn niet geschikt voor honden, ook is er een 'schoenen-uit-bij-de-deur' policy. Vanwege de kleden die binnen liggen.

De Tipitenten zijn back to basic en eveneens all weather, alledrie voor vier personen geschikt. Ieder op zijn eigen mooie plek in het bos. Met een lekker tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden, zitgelegenheid buiten, porta potti en andere fijne extra’s (zoals borden, bestek, bekers, pannen en glazen). Allemaal hebben ze ook een eigen vuurplaats, een houtkachel voor binnen en een eenvoudige kookgelegenheid buiten (op gas).

Een overnachting kan zonder natuurkampeerkaart geboekt worden. Een late check-out (tot 5 uur) is mogelijk als daar ruimte voor is. We vragen dan een meerprijs van 25 euro. In de weekends zijn ze te huur voor een periode van minimaal 2 nachten.

 
 

Tarieven

   

Verplichte schoonmaak

35

Een fijn opgemaakt bed, met keukenlinnen (verplicht), per 2

25

Kinderkampeerbedje

Meerprijs hond per verblijf (alleen voor tipitenten)

5

20

Douchen gratis
Toeristenbelasting p.p.p.n. 1,25

Voor een check-in na 22.00 uur berekenen we 15 euro meer. Het is de bedoeling dat iedereen tijdig arriveert. (Ook wij willen weleens slapen :))  

 

 

Over reserveren, betalen en annuleren

Steeds meer mensen weten de weg naar Landgoed Mariahoeve te vinden. Om verzekerd te zijn van een staplaats of andere overnachtingsvoorziening is het verstandig om ruim van tevoren te reserveren. Bij de reservering regelen we ook meteen de betaling. Wel zo makkelijk. Voor ons, maar ook voor jou. Want dan kun je meteen in ‘vakantiestand’ wanneer je ons terrein op komt. Geen administratieve rompslomp meer.

Mocht je onverhoopt willen annuleren, dan kan dat. Tot 15 dagen van tevoren gratis. Tot een week van tevoren krijg je 50% retour. Daarna behandelen we de reservering als een concert- of evenementticket; die kan je ook niet zomaar aan de organisator of locatie teruggeven. Maar jouw plek aan een ander (door)geven kan natuurlijk wel.